Eugenia Codina Desde mi ventana

miércoles, 10 de diciembre de 2008

El perro con empatía

Los derechos de los animales se está conviritiendo en una de las discusiones de este siglo. El filósofo Peter Singer con su movimiento Gran Simio ya ha llegado a Espana, donde ya hay una propuesta de apoyo al proyecto.

Para los que dudamos sobre la posición de los animales en nuestra sociedad, recomiendo mirar este vídeo.Son unas imágenes captadas casualmente por una cámara de vigilancia en una autopista chilena. Un perro ha sido atropellado y otro, con riesgo de su propia vida, lo recoge y lo arrastra fuera de la autopista.
Si esto no es capacidad de ponerse en el lugar de otro, no sé lo que es.

2 comentarios:

Jordi Romeu dijo...

Eugènia, no m'agrada donar males notícies, però veient el video que has penjat del blog, tot i que no em calia fer-ho per la intrascendència del meu disgust, no tinc més remei que comunicar-te que la Bleda (la meva gosseta tocada del bolet) fa qinze dies que va ser atropellada per un cotxe a la carrtera i va morir a l'acte.
Ara ja no passeijo pel bosc del Bedorc, suposo que ho tornaré a fer quan m'hagi passat el mal rotllo.
Pregunta tècnica de la que em dono compte ara: Els comentaris que es fan als blogs s'han de comentar amb la llengua original (espanyol en aquest cas) per deferencia vers als altres lectors, o en la habitual dels dialogants quan com en aquest cas es coneixen? Jo no em faig a la idea de parlar-te en espanyol. que en penses?

Eugenia dijo...

Jordi, ho sento moltíssim. Quin anyet.
Pots escriure en la llengua que vulguis, per qué parles amb mí. No més si hi hagués una discussió al blog sería interessant el fer-ho en una llengua peró aquest no és el cas.

Per cert, he rebut per e-mail un missatje de un lector que em diu que hi han hagut altres interpretacions a la prensa del tema del gos heroi. Es veu que és possible que fos un gos salvatje que es volia menjar a l'altre gos! Aixó li dona un sentit completament diferent a la historia.
Una abracada i fins aviat.
Eugénia