Eugenia Codina Desde mi ventana

domingo, 26 de julio de 2009

Domingo, día de paz

Tim MInchin ha escrito este himno de la paz para Israel- Palestina:
Vosotros no coméis cerdo.
Nosotros no comemos cerdo.
Parece como siempre ha sido así.
Entonces ¿por qué no NO COMER cerdos juntos?

3 comentarios:

Jordi Romeu dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Jordi Romeu dijo...

Eugènia, no entenc el tema.
S'en fot del marrón judeo-palestí? perquè riu el public quan diu "vosaltres no mengeu porc"? És evident que l'himne està fet en conya, no se la juga aquest paio? He entrat a la seva web i, evidentment en anglès, és prou extensa com per veure el tarannà del comic, el seu historial a la Wiki tampoc m'el defineix més enllà d'un artista comic, perquè "dedica" aquesta conya a dos països en guerra?, és una crítica al fet de que no siguin capaços de posar-se d'acord?
Apunt enigmàtig en el teu blog!
Petons des del Bedorc amb la pota ranca! Bursitis al maluc!

Eugenia dijo...

Hola Jordi,
ja veig que vas coix una temporada. Vaja. Jo estic ja fa una setmana de lumbago, vaja tocada de nassos. PFFF.
Sobre el Tim MInchin: és un cómic australiá que viu a Europa (Londres). Es un escéptic, el seu humor es dirigeix a les religions i creences de tot tipus. Es un ateu declarat i pro=darwinista.
En el cas de l´himne a la pau, però, no se´n riu de la situaciío sino que de una manera simpática vé a dir que tan jueus com palestins creuen en les mateixes coses, que s´asemblen molt i que podrien viure perfectament en pau. Tan jueus como musulmans no mengen porc per qué no és ¨kosher¨ (segons el judaísme) i no és ¨halal¨segons el islam. Les dues paraules volen dir el mateix. Per aixó diu a la cançò: si els dos pobles creiem en lo mateix, ¿per què no podem conviure?

Una abraçada molt forta i que et milloris ben aviat.

Eugènia